Truqueu-nos directament: (34) 691 518 799
C/ Mas l’Estrada, 10 Santa Eulàlia de Puig-Oriol Troba’ns al mapa
<span>Consulteu la vostra</span> Reserva

Consulteu la vostra Reserva

TARIFES I ESTADA MÍNIMA

L’estada mínima és de dues nits i els preus són variables a partir d’una setmana. Podeu consultar amb nosaltres quina és la millor opció en base a les vostres necessitats. Les dates que quedin entre ponts i festivitats formen part de les tarifes de temporada alta.

tarifa de preus mas estrada

Extres: La casa està preparada amb llençols i tovalloles per fins a 19 persones. En cas que desitgeu tenir-ne més, el cost afegit seria de 5 € per persones.

FORMA DE PAGAMENT

Un cop us confirmem una consulta de reserva, la forma de pagament seria durant la recollida de Claus o per transferència. Us demanem una paga i senyal de 200€, que us seran retornats  en el termini de 2 dies laborables si es comprova que no hi ha danys ni desperfectes, sempre que la casa hagi quedat en el mateix estat que us l’heu trobat.

Si es produeixen desperfectes es valorarans segons barem i es restarà de la fiança.

IMPORTANT:

Les cancel.lacions a 10 dies o menys de la reserva tenen penalització

  • Reserva per dos dies, el 50% del preu total d’estada.
  • Reserva per més de dos dies i fins a set diez, el 35% del preu total d’estada.
  • Reserva per més de set dies, el 25% del preu total d’estada.

Enviar sol·licitud de reserva
Aquest formulari actua com a sol·licitud de reserva, de manera que la reserva no serà en ferm fins que rebis la nostra confirmació. Et contactarem amb la major brevetat possible. Gràcies!

 

Feu la vostra Reserva

Envieu-nos un missatge indicant-nos el nombre de persones i les dates en que voldríeu reservar el Mas l'Estrada.  Reserves Casa Rural Mas l'Estrada

Darreres Noticies i Activitats