Truqueu-nos directament: (34) 691 518 799
C/ Mas l’Estrada, 10 Santa Eulàlia de Puig-Oriol Troba’ns al mapa
<span>Completeu la vostra estada amb aquestes</span> Activitats

Completeu la vostra estada amb aquestes Activitats

CATA DE FORMATGES – ASSOCIACIÓ «LES VINYES»  

FEU GAUDIR els vostres paladars amb una CATA DE FORMATGES!

L’Associació «Les Vinyes», de la mà de la Laia, us endinsarà en el món de la formatgeria artesana catalana mitjançant un sopar maridat amb vins biodinàmics. Com que les places són molt limitades, Les Vinyes us agrairia fer una reserva prèvia. Els tastos de formatge els fa la Laia Pont, autora del bloc de formatges i una de les integrants del projecte de Les Vinyes.

Per a grups podeu encarregar un tast a mida en les dates que preferiu. A continuació podeu veure el calendari d’activitats de Les Vinyes on es detalla quan realitzen les cates de formatges, així com l’enllaç amb tota la informació de l’activitat:

 

Feu la vostra Reserva

Envieu-nos un missatge indicant-nos el nombre de persones i les dates en que voldríeu reservar el Mas l'Estrada.  Reserves Casa Rural Mas l'Estrada

Darreres Noticies i Activitats